Wednesday, May 13, 2009

Kenapa Perlu Memilih Kami?

Ada rakan-rakan yang bertanya apakah rasional dan perlunya kami sebagai orang tengah kepada penerbit sedangkan mereka sendiri boleh berurusan terus dengan penerbit yang sedia ada? Jawapan kami :

i - Kami mempunyai rangkaian/jaringan kenalan dari kalangan editor, penerbit serta penulis yang telah lama berkecimpung dalam bidang bidang penulisan dan industri penerbitan.

ii - Kami mempunyai jaringan penulis yang mahir dalam bidang perundangan dan tentunya berkait rapat dengan bidang penulisan.

iii - Kami terdiri dari kalangan penulis yang juga editor.

iv - Kami juga telah melalui pengalaman pahit apabila berurusan bukan sahaja dengan satu penerbit ketika mulai terjun ke dalam bidang penulisan malah lebih dari satu penerbit samada penerbit swasta ataupun penerbit 'besar' di tanah air.

v - Kami juga mempunyai tenaga kerja yang mengetahui selok belok dalam industri penerbitan buku.

Dan akhir sekali, tentunya, kami adalah entiti pertama di Malaysia yang menguruskan karya anda dalam tahap profesionalisme yang berkualiti.

p/s - Kami bukan along, kami cuma mahu tolong.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tentang AVA :

001916007-V (daftar perniagaan)

C-00-7, Blok C, Jln CU 1/A
Taman Cheras Utama,
56000 Kuala Lumpur,
Cheras.

Legal Disclaimer :

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian atau bentuk daripada tulisan, foto dan artikel di sini perlu mendapat izin daripada Agensi Villa Aksara dengan makluman melalui emel atau di ruang komen entri. Dan sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan atau foto tersebut dari blog ini. Terima kasih.
(BLOG INI DIBUKA PADA 11 MEI 2009)

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP