Iklan Bengkel Di AVA

Kepada sesiapa yang berminat untuk meletakkan iklan bengkel/seminar/kursus/perjumpaan/syarahan/talk dan sebagainya yang berkaitan di blog AVA, sila emelkan butiran kepada astakavilla@gmail.com atau astakavilla@yahoo.com. Bayarannya adalah sebanyak RM 30.00 (tempoh sebulan) sahaja. Sila sertakan butiran lengkap :

(1) Nama Pengiklan @ Penganjur
(2) Nama Penceramah

(3)Tajuk bengkel/ seminar dsb,
(4) Tarikh, tempat, masa,
(5) No. untuk dihubungi peserta,
(6) Tentatif program serta;
(7) Gambar @ poster (jika ada).


p/s : Pihak pentadbir berhak menapis sebarang maklumat bengkel/kursus/seminar/syarahan/talk/perjumpaan terlebih dahulu. Sekiranya didapati membawa kepada unsur perpecahan, politik dan menyentuh sensitiviti mana-mana kaum dan sebagainya yang dirasakan tidak munasabah dan melanggar peraturan yang ada, ia tidak akan disiarkan sama sekali.

* Butiran yang tidak lengkap, tidak akan dilayan sama sekali!

No. akaun pembayaran akan diberikan melalui emel. Sila pilih sama ada menggunakan Maybank @ CIMB @ BSN Giro. (bayaran hanya melalui online atau ATM - sila sertakan bukti pembayaran melalui print screen atau emel ke salah satu emel kami)

Terima kasih.

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tentang AVA :

001916007-V (daftar perniagaan)

C-00-7, Blok C, Jln CU 1/A
Taman Cheras Utama,
56000 Kuala Lumpur,
Cheras.

Legal Disclaimer :

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian atau bentuk daripada tulisan, foto dan artikel di sini perlu mendapat izin daripada Agensi Villa Aksara dengan makluman melalui emel atau di ruang komen entri. Dan sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan atau foto tersebut dari blog ini. Terima kasih.
(BLOG INI DIBUKA PADA 11 MEI 2009)

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP