Wednesday, December 15, 2010

Perjuangan Diteruskan


Salam Buat Peminat AVA,

Alhamdulilah setelah jerih dan perih dilalui oleh pengurusan AVA kini tibalah masanya untuk melabuh tirai 2010. Melabuh bukan untuk berehat tetapi melabuh untuk merancang perjalanan 2011.

Buat peminat AVA dan pemburu ilmu teruskan menyokong dan memberi pendapat yang membina kerana ini adalah penting untuk AVA meneruskan perjuangan menegakkan ilmu penulisan mengikut acuan dan perjalanan arus semasa.

Buat pengurusan AVA teruskan bekerja dengan ikhlas kerana Allah hanya akan memandang ikhlasnya hati dan kerja sesesorang hambanya. Teruskan merancang perjalanan ilmu, jangan mengalah dengan Tsunami kehidupan, dengan Al-Nino perjuangan kerana yang pasti kita tidak akan dapat memuaskan hati semua orang tetapi ALLAH yang akan merahmati setiap hati orang yang menjadi hambaNya.

Akhirnya JADIKAN AVA MAGNET KEJAYAAN BAGI YANG MAHU BERKARYA.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tentang AVA :

001916007-V (daftar perniagaan)

C-00-7, Blok C, Jln CU 1/A
Taman Cheras Utama,
56000 Kuala Lumpur,
Cheras.

Legal Disclaimer :

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian atau bentuk daripada tulisan, foto dan artikel di sini perlu mendapat izin daripada Agensi Villa Aksara dengan makluman melalui emel atau di ruang komen entri. Dan sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan atau foto tersebut dari blog ini. Terima kasih.
(BLOG INI DIBUKA PADA 11 MEI 2009)

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP