Tuesday, November 9, 2010

Santai Bersama Ezad : 23 Januari 2011

Pengenalan

Perbincangan berakhir dengan keputusan. Alhamdulillah sdr Shahrul Ezad, produser syarikat Radius One dan juga seorang penulis skrip yang tidak asing lagi dalam industri penyiaran akan turun padang untuk mencari bakat-bakat baharu yang boleh diketengahkan melalui syarikat beliau.

Melalui AVA, bengkel sehari tersebut akan lebih membicarakan 'gaya penulisan Ezad', bagaimana pemikiran dan kreativiti beliau dalam menghasilkan skrip drama yang mengancam. Kepada sesiapa yang berminat, bolehlah mendaftar dengan AVA dengan seberapa segera agar tidak terlepas peluang untuk mencuba nasib, manalah tahu terpilih untuk bekerja dengan Radius One.

Sila lihat senarai penuh produksi drama Radius One.

Maklumat Bengkel :
Menekankan gaya penulisan berkesan dalam menghasilkan skrip drama menurut pengalaman beliau. Selain itu mencari bakat-bakat sama ada baharu atau yang sudah mempunyai asas dan dirasakan berpotensi dari kaca mata beliau. Realiti dalam industri penyiaran. Skrip yang baik. Kehendak stesen penyiaran dan produser terhadap skrip. Dan pelbagai.

Tarikh :
23 Januari 2011

Masa :
9 pagi - 5 petang

Tempat :
IYC, Cheras, sila klik sini.

Yuran Bengkel :
RM 200.00

Peserta :
Hanya 15 - 20 orang sahaja

Bengkel Ezad untuk AVA sebelum ini. Sila klik sini.

Kepada yang berminat, sila baca :
a) cara daftar, klik sini
b) syarat menyertai bengkel, klik sini
c) tentang bayaran yuran bengkel, sila klik sini

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tentang AVA :

001916007-V (daftar perniagaan)

C-00-7, Blok C, Jln CU 1/A
Taman Cheras Utama,
56000 Kuala Lumpur,
Cheras.

Legal Disclaimer :

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian atau bentuk daripada tulisan, foto dan artikel di sini perlu mendapat izin daripada Agensi Villa Aksara dengan makluman melalui emel atau di ruang komen entri. Dan sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan atau foto tersebut dari blog ini. Terima kasih.
(BLOG INI DIBUKA PADA 11 MEI 2009)

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP