Saturday, February 11, 2012

Klinik Cerpen 11.2.12

 Dua perserta wanita yang hadir

Syukur alhamdulillah. Aktiviti pertama untuk AVA pada tahun ini berlangsung dengan lancar. Meskipun perserta hanya dua orang namun, itu lebih memudahkan. Konsep 'klinik' AVA yang sememangnya mengutarakan konsep 'one to one' diharapkan dapat memberi manfaat kepada yang hadir. 

Pelbagai tips, petua, cadangan, pendapat dapat dikongsikan bagi memantapkan lagi penulisan cerpen perserta. Klinik ini hanya dijalankan di kafetaria IYC dengan cara yang lebih santai. Meskipun sesekali diterjah oleh suara-suara perserta dari kursus dan bengkel yang lain, namun ia tidak menggangu sama sekali pembelajaran. 

Diharapkan dengan adanya klinik ini, perserta dapat mengambil manfaat serta dapat menulis cerpen dengan lebih mantap dan cemerlang. Semoga peserta berjaya di dalam penulisan mereka pada masa akan datang. Amin. 

2 comments:

mamawana February 11, 2012 at 4:22 PM  

Assalamualaikum,

Klinik cerpen? bagus ni. Saya missed matlumat terdahulu. Akan dtg ins'allah saya nak join.

AVA,  February 11, 2012 at 8:01 PM  

Salam hormat,

Insya-Allah akan diadakan lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tentang AVA :

001916007-V (daftar perniagaan)

C-00-7, Blok C, Jln CU 1/A
Taman Cheras Utama,
56000 Kuala Lumpur,
Cheras.

Legal Disclaimer :

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian atau bentuk daripada tulisan, foto dan artikel di sini perlu mendapat izin daripada Agensi Villa Aksara dengan makluman melalui emel atau di ruang komen entri. Dan sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan atau foto tersebut dari blog ini. Terima kasih.
(BLOG INI DIBUKA PADA 11 MEI 2009)

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP