Sunday, September 11, 2011

Bengkel Penulisan Skrip Drama Gaya Ezad : 17 - 18 Dis 2011Tempat : IYC (International Youth Centre) @ Pusat Belia Antarabangsa Cheras Tarikh : 17 & 18 Disember (Sabtu dan Ahad)
Masa : 9 pagi - 4.30 petang

Peserta : Terhad untuk 15 - 20 orang peserta
Yuran : RM 300.00 sahaja

Booking Fees : RM 150.00


"Pencarian bakat-bakat baru ... saya mencari bakat-bakat baru untuk diketengahkan sekiranya mereka benar-benar berminat dan mahu menjadi penulis skrip drama yang berjaya. Disamping itu, Radius One juga memerlukan penulis skrip baru yang berbakat. Adakah anda orang yang saya cari itu?" - Shahrul Ezad.

Prebiu bengkel : Sdr Shahrul Ezad akan mengongsikan 15 tahun pengalamannya menulis skrip drama tv dan berkaitan dengan penyiaran tanah air. Selain itu, prebiu (sesi mengenal) akan dijalankan. Tidak cukup dengan itu, Sdr Shahrul Ezad juga akan melatih dan cuba mencungkil bakat-bakat baharu yang dicarinya selama ini; melalui sesi praktikal (penulisan) yang akan dijalankan.

- Makan, minum akan disediakan (pagi dan tengahari).
- Ada kemudahan surau untuk bersolat.
- Pakaian bebas.
- Sijil akan disediakan.
- Peta ke IYC - klik sini.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tentang AVA :

001916007-V (daftar perniagaan)

C-00-7, Blok C, Jln CU 1/A
Taman Cheras Utama,
56000 Kuala Lumpur,
Cheras.

Legal Disclaimer :

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian atau bentuk daripada tulisan, foto dan artikel di sini perlu mendapat izin daripada Agensi Villa Aksara dengan makluman melalui emel atau di ruang komen entri. Dan sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan atau foto tersebut dari blog ini. Terima kasih.
(BLOG INI DIBUKA PADA 11 MEI 2009)

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP