Wednesday, May 27, 2009

Agensi Dan Brown

Dan siapa pula tidak mengenali pengarang terkenal, Dan Brown yang terkenal dengan novel The Da Vinci Code yang menjadi buah mulut dan polemik di peringkat mahkamah. Filemnya yang diadaptasi dari novelnya menjadi blockbuster di seluruh dunia, meskipun sesetengah negara tidak membenarkan penayangannya. Tapi siapakah agensi yang bertanggungjawab mengendalikan manuskrip tersebut?

Jawapannya adalah - Sanford J. Greenburger Associates, Inc. Dan Heidi Lange adalah agen di bawah agensi tersebut yang bertanggungjawab terhadap manuskrip tersebut. Jadi, anda bila lagi? Masihkah mahu menunggu dan melihat kejayaan orang terlebih dahulu? Kenapa tidak anda yang menjadi pencetus kepada kejayaan itu?

Heide Lange

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tentang AVA :

001916007-V (daftar perniagaan)

C-00-7, Blok C, Jln CU 1/A
Taman Cheras Utama,
56000 Kuala Lumpur,
Cheras.

Legal Disclaimer :

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian atau bentuk daripada tulisan, foto dan artikel di sini perlu mendapat izin daripada Agensi Villa Aksara dengan makluman melalui emel atau di ruang komen entri. Dan sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan atau foto tersebut dari blog ini. Terima kasih.
(BLOG INI DIBUKA PADA 11 MEI 2009)

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP